Pujol aborda en un llibre el procés ‘indepe’ i la seva situació personal

L'expresident de la Generalitat publica 'Entre el dolor i l'esperança', una entrevista que li ha fet Vicenç Villatoro

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol publica el llibre ‘Entre el dolor i l’esperança’, que edita Proa i Enciclopèdia i que surt a la venda el 2 de juny. L’expresident hi aborda qüestions com el procés independentista i la reacció de l’Estat, el seu llegat polític i la seva situació personal.

El llibre és el resultat d’una entrevista feta pel periodista i escriptor Vicenç Villatoro, on Pujol respon sobre les grans qüestions de fons que han travessat el país des de la seva confessió sobre l’existència d’uns diners no declarats a Andorra el 2014 fins a dia d’avui.

Pujol també hi relata les qüestions que l’afecten de manera personal, com el sentiment de culpa, la petició de perdó i l’afirmació d’uns ideals i valors.

En un comunicat fet públic pel Grup62, en aquest període “s’han succeït informacions, decisions judicials i opinions que afecten directament el mateix Jordi Pujol i la seva família”, sobre les que contesta al llibre.

“Durant aquest temps, Jordi Pujol, retirat de la vida pública, ha anat reflexionant sobre aquests fets en silenci o compartint els seus pensaments amb poques persones”, afegeix el comunicat.

(Visited 362 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari