Pujol aborda en un llibre el procés ‘indepe’ i la seva situació personal

L'expresident de la Generalitat publica 'Entre el dolor i l'esperança', una entrevista que li ha fet Vicenç Villatoro

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol publica el llibre ‘Entre el dolor i l’esperança’, que edita Proa i Enciclopèdia i que surt a la venda el 2 de juny. L’expresident hi aborda qüestions com el procés independentista i la reacció de l’Estat, el seu llegat polític i la seva situació personal.

El llibre és el resultat d’una entrevista feta pel periodista i escriptor Vicenç Villatoro, on Pujol respon sobre les grans qüestions de fons que han travessat el país des de la seva confessió sobre l’existència d’uns diners no declarats a Andorra el 2014 fins a dia d’avui.

Pujol també hi relata les qüestions que l’afecten de manera personal, com el sentiment de culpa, la petició de perdó i l’afirmació d’uns ideals i valors.

En un comunicat fet públic pel Grup62, en aquest període “s’han succeït informacions, decisions judicials i opinions que afecten directament el mateix Jordi Pujol i la seva família”, sobre les que contesta al llibre.

“Durant aquest temps, Jordi Pujol, retirat de la vida pública, ha anat reflexionant sobre aquests fets en silenci o compartint els seus pensaments amb poques persones”, afegeix el comunicat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.