La directora de la Fundació Barça té els dies comptats

El retorn de Mercè Garriga anticipa la fulminant destitució de Maria Vallés, que la va despatxar

20182019__Club_Roda_de_premsa_20181114_21

Les destitucions pròpies d’un canvi de junta directiva, de model de governança i d’entrada de nous alts càrrecs executius a penes han començat al Barça de Joan Laporta. Només Albert Soler i Román Gómez Pontí, personatges del staff de Josep Maria Bartomeu, han passat fins ara per recursos humans per a recollir la seva quitança i donar per tancada la seva etapa blaugrana.

Aviat s’espera la fulminant destitució de Maria Vallés al capdavant de la Fundació Barça, càrrec que va assumir el 2016 amb un balanç de gestió veritablement mediocre, poc visible i sobretot amb un balafiament dels recursos de la Fundació i del club amb la inestimable col·laboració de Jordi Cardoner, directiu encarregat d’aquest organisme i no menys responsable dels seus pèssims resultats.

Tots dos, Jordi Cardoner i Maria Vallés, es van confabular ràpidament per tancar la Fundació a qualsevol que pogués o volgués furgar entre les seves moltes fissures. Per això, de les seves primeres actuacions conjuntes una va ser liquidar de males maneres a una de les executives històriques del club, Mercè Garriga, que havia prestat serveis reconeguts i de màxima eficiència a les administracions d’Anton Parera, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart i Joan Laporta.

Amb l’arribada de Sandro Rosell, va ser ubicada a la Fundació, on va continuar treballant amb la mateixa professionalitat i excel·lència fins que amb el relleu de la direcció general a la Fundació, la nova responsable, Maria Vallés, va decidir prescindir dels seus serveis, no sense abans fer-li la vida impossible. La indemnització va ser generosa com corresponia a la seva antiguitat en el club, però no prou per a digerir el maltractament.

Ara, Mercè Garriga acaba de tornar per la porta gran de la mà de Joan Laporta, amb un poder executiu important i amb ganes d’assistir al final d’una etapa de la Fundació en la qual, a més, Maria Vallés, s’ha vist esquitxada pel Barçagate, no sols com a coneixedora des del principi dels plans de Jaume Masferrer sinó com a figura que va autoritzar el pagament d’algunes de les factures sospitoses. Al club existeix curiositat per veure com es desenvolupa la seva sortida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides