Per llogar-hi moltes cadires

El debat d’investidura de Pere Aragonès va portar els diputats a l’auditori del Parlament, perquè les mesures anti-covid-19 van obligar a sortir de l’hemicicle. De fet, la constitució del ple ja es va fer en aquest gran espai del palau del Parlament. En aquella ocasió, però, només calien cadires per als diputats, espai per a la Mesa, un faristol i una urna. Aquesta vegada, per al debat d’investidura, feia falta buscar alguna manera perquè els diputats que havien d’intervenir poguessin tenir una taula o un lloc adequat per escriure i prendre notes per poder debatre. Però el Parlament no té cadires amb un moble per a escriure. I les van haver de llogar a cuita-corrents.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.