Augmenten els pacients ingressats als hospitals i a les UCI

El risc de rebrot i la velocitat de propagació del virus segueixen creixent

Sanitaris atenent un pacient
Sanitaris atenent un pacient

Els indicadors de la pandèmia continuen augmentant a Catalunya. Segons les dades facilitades aquest dilluns pel Departament de Salut, ha crescut el número de malalts ingressats per covid-19 als hospitals (+89) i a les UCI (+7) En aquest sentit, actualment romanen hospitalitzats 1.474 pacients, dels quals 403 es troben a les unitats de crítics.

Així mateix, tant el risc de rebrot com la velocitat de propagació del virus continuen creixent. El primer indicador ha passat dels 234 punts als 242 mentre que el segon ha sumat dues centèsimes i s’ha situat a 1,13. Això vol dir que, de mitja, 100 infectats contagien a 113 persones.

D’altra banda, en les últimes hores s’han notificat 751 casos (aquest diumenge se’n van diagnosticar 1.493) i 14 defuncions (ahir, 11). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 595.088 contagis i 21.263 morts.

Pel que fa a la campanya de vacunació, 782.072 persones s’han posat la primera dosi (+7.125) i 415.006 la segona (+95).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.