Les dues ànimes de JxCat ja es comencen a notar

Junts x Catalunya (JxCat) només tenia sentit si assolia altes quotes de poder. Molta de la gent que, provinent de CDC i del PDECat, va recalar a JxCat ho va fer per no quedar-se en un partit petit. Ara, però, després que ERC hagi quedat al davant de JxCat a les eleccions del 14-F, ha hagut d’assumir que han passat a ser el soci menor i la crossa del Govern, i això ha fet que el partit comenci a dividir-se.

Els més puigdemontistes, els de la unilateralitat, els de l’estratègia de confrontació i la independència al davant de tot, tenen en gent com Laura Borràs, Miriam Nogueras o Josep Costa el seu referent. Però els que volen deixar de costat estratègies poc efectives, apunten a Damià Calvet, Elsa Artadi o algun dels presos com a puntals d’una nova estratègia que els faci recuperar terreny.

(Visited 161 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari