Les dues ànimes de JxCat ja es comencen a notar

Junts x Catalunya (JxCat) només tenia sentit si assolia altes quotes de poder. Molta de la gent que, provinent de CDC i del PDECat, va recalar a JxCat ho va fer per no quedar-se en un partit petit. Ara, però, després que ERC hagi quedat al davant de JxCat a les eleccions del 14-F, ha hagut d’assumir que han passat a ser el soci menor i la crossa del Govern, i això ha fet que el partit comenci a dividir-se.

Els més puigdemontistes, els de la unilateralitat, els de l’estratègia de confrontació i la independència al davant de tot, tenen en gent com Laura Borràs, Miriam Nogueras o Josep Costa el seu referent. Però els que volen deixar de costat estratègies poc efectives, apunten a Damià Calvet, Elsa Artadi o algun dels presos com a puntals d’una nova estratègia que els faci recuperar terreny.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides