Junts demana a Aragonès que es posi a “l’alçada” de Sánchez

Miriam Nogueras acusa l'executiu català de tenir una "actitud servilista" davant el govern de l'Estat

La portaveu de JxCat al Congrés dels Diputats, Miriam Nogueras, ha acusat el govern de la Generalitat de tenir una “actitud servilista” davant del govern de l’Estat. En aquest context, Nogueras ha afirmat que el president català, Pere Aragonès, hauria de creure’s que està a la “mateixa alçada” del president del govern central, Pedro Sánchez, a l’hora de negociar políticament entre les dues administracions.

Miriam Nogueras, en declaracions al Cafè d’idees de RTVE, ha afirmat que la taula de diàleg on el govern català planteja les seves demandes independentistes al govern central s’ha allunyat de la independència. Nogueras defensa que no amb el PSOE ni amb el PP no es farà mai la independència de Catalunya, afirmant que “l’hem de fer nosaltres”.

La dirigent de Junts ha acusat l’executiu d’Aragonès de comptar amb la meitat dels catorze consellers que el formen de ser politics no independentistes, tot i que només ha estat capaç de citar Joaquim Nadal, conseller d’Investigació i Universitat, i Gemma Ubasart, conseller de Justícia, Drets i Memòria.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari