Un periodista ferit en la vuitena nit de protestes en suport de Hasél

En paral·lel, centenars de persones s'han manifestat a Sants per l'empresonament d'un veí del barri

Vuitena nit de protestes a Barcelona per l’empresonament del raper lleidatà Pablo Hasél. Protestes que ràpidament han comportat enfrontaments entre els manifestants i els Mossos d’Esquadra, que han carregat.

La manifestació, que havia començat a plaça Letamendi, s’ha dirigit cap al centre de la ciutat. La tensió ha pujat ràpidament a la cruïlla entre els carrers París i Villarroel, on un grup de manifestants ha fet barricades per aturar la policia. Després de diversos llançaments d’ampolles de vidre, la Brimo ha avançat amb la tècnica del carrusel i ha dispersat la protesta, que s’ha perdut per l’Esquerra de l’Eixample.

Quan els manifestants han arribat a plaça Catalunya ja eren moltes menys persones que en la concentració inicial.

D’altra banda, un periodista ha hagut de ser atès per l’impacte d’una ampolla.

En paral·lel, desenes de persones han tallat el carrer i la plaça de Sants durant per demanar la llibertat de Carles, un veí del barri que ha estat empresonat després de ser detingut en la sisena manifestació a Barcelona en suport a Hasél.

D’altra banda, a Vilanova i la Geltrú un grup de manifestants ha trencat vidres de la plaça de les Cols, ha fet pintades a entitats bancàries i establiments comercials a la Rambla Principal i han llançat pintura i pedres a la línia policial situada a la caserna de la Guàrdia Civil.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Un periodista ferit en la vuitena nit de protestes en suport de Hasél”

  1. Les empreses marxen de Catalunya però no cap a Espana. Només amb la plena responsabilitat nostra “independència” , es podrà desenvolupar un model econòmic alternatiu. Un eix viari mediterrani que no passi per Madrid, vaja.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides