Albert Pla diu a TV3 que reflexiona en castellà perquè si ho fes en català “et deuen fotre al talego”

Peyu puntualitza al programa FAQS de la vigília electoral que “de moment, no he sentit: ‘haga usted el favor de reflexionar en español’”

Albert Pla, Quimi Portet i Lluís Jutglar (Peyu) no van defraudar els directius del programa FAQS que els van convidar al que s’ha emès d’aquest dissabte 13 de febrer per promoure els ideals processistes que han marcat TV3 des de fa anys. Durant uns 8 minuts els dos músics i l’humorista van parlar sobre el fet de reflexionar el dia previ a les eleccions. Peyu va preguntar als seus companys si reflexionaven en català o en castellà i Albert Pla va contestar que ho feia en castellà per por d’acabar al ‘talego’.

La conversa que van mantenir sobre aquesta qüestió va ser la següent:

Peyu: “Vosaltres reflexioneu en català o en castellà?”

Albert Pla: “Jo reflexiono en castellà”

Peyu: “Ja m’ho pensava”

Albert Pla: “Sempre reflexiono en castellà, sí, perquè si reflexiono en català els castellans diuen que no m’entenen i no vull ofendre ningú, que et deuen fotre al talego. On s’ha vist reflexionar en català, aquí, en plena Catalunya”

Peyu: “No s’hi han posat de moment, però. No he sentit ‘haga usted el favor de reflexionar en español’”

Quimi Portet: “No. Com que reflexiones en silenci, doncs…”

La conversa es va enregistrar a un bosc de Santa Eugènia de Berga i al FAQS ho van presentar com tres filòsofs reunits al ‘racó de pensar’. Tots tres s’ho van passar molt bé i van riure molt.

(Visited 7.667 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Albert Pla diu a TV3 que reflexiona en castellà perquè si ho fes en català “et deuen fotre al talego””

Feu un comentari