Rousaud fa publicitat de la seva infracció

Emili Rousaud

La campanya electoral del Barça s’està descontrolant a causa de la moda de repartir de regals als socis que donen la seva signatura a favor d’una candidatura. Va començar amb Jordi Farré, que va anunciar recompenses en forma de pizzes i tattos, una notícia que va despertar certa curiositat.

El problema és que, per normativa electoral, està absolutament prohibit regalar res als socis, res. Infringir la normativa pot ser objecte d’impugnació si algun dels candidats ho posa en coneixement de la Junta Electoral que ja es reuneix amb regularitat a les instal·lacions de club des de l’inici del procés.

La tolerància, però, té un límit. A Jordi Farré se li ha unit Laporta que convida a cervesa i Vilajoana que també té per aquí objectes de marxandatge que es porten els que li signen. L’últim a arribar ha estat Emili Rousaud, que ha realitzat una acció publicitària explícita anunciant en mitjans que es regala una pilota del Barça o un llibre del Barça al soci que li doni la signatura.

És clar, ja no hi ha excusa ni la innocència de qui creu que està realitzant un gest immoral o fora de la normativa. Rousaud s’ha gastat uns diners per anunciar que els ‘reis’ l’esperen a la seva carpa del Camp Nou. Cal veure si, ara, la Junta Electoral intervé en l’assumpte.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.