Ramon Tremosa, Miquel Sàmper i Àngels Ponsa són els nous consellers de l’executiu de Quim Torra

Els nous titulars d'Empresa, Interior i Cultura prenen possessió del càrrec aquest dijous
tremosa xal

Quim Torra ja ha decidit quins seran els nous consellers que substituiran els titulars d'Empresa, Interior i Cultura del seu executiu. L'economista Ramon Tremosa es fa càrrec del Departament d'Empresa i Coneixement en substitució de l'actual consellera Àngels Chacón. L'advocat Miquel Sàmper substitueix Miquel Buch al capdavant del Departament d'Interior. I la professora Àngels Ponsa ocuparà el Departament de Cultura en substitució de Mariàngela Vilallonga.

Els nous consellers prenen possessió del seu càrrec aquest mateix dijous a les sis de la tarda, després que el president català hagi signat aquest matí els decrets de nomenaments dels nous responsables d'Empresa, Interior i Cultura del seu executiu. La crisi de govern a l'executiu de la Generalitat no afecta, però, a cap dels consellers d'ERC. Torra només ha tocat consellers postconvegents, i amb la marxa de Chacón surt de l'executiu català l'única consellera que s'havia mantingut fidel a les sigles del PDCat després de la ruptura entre aquesta formació i els seguidors de Carles Puigdemont per la titularitat de les sigles de JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari