Argimon demana “responsabilitat” a la ciutadania davant el creixent augment de casos positius

La cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebrón, Magda Campins, afirma que “podem tornar a una situació molt crítica com la de març o abril”
Josep Maria Argimon

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, va reclamar aquest dijous “responsabilitat” a la ciutadania davant el creixent augment de casos positius a Catalunya.  Argimon, que ha demanat un “esforç col·lectiu” per recuperar la tendència a la baixa de contagis, ha assegurat que “una societat madura ha de ser capaç de reaccionar”.

En una línia similar, la cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebrón, Magda Campins, ha subratllat que és important reduir la vida social davant el “descontrol" dels brots. En aquest sentit, Campins ha emfatitzat que els sanitaris estan “molt preocupats” perquè l’evolució de la pandèmia “no va bé”.

La cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebrón ha apel·lat a la consciència col·lectiva, sobretot a la dels joves, i ha avisat que si tothom no posa de la seva part, “podem tornar a una situació molt crítica com la de març o abril”.

Aquesta professional sanitària ha subratllat que el mes de setembre, després de les vacances, “podem tornar a tenir una major afectació a persones grans, que són els casos que es compliquen i col·lapsen hospitals”.

 

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari