Aragonès afirma que el futur de Nissan a Catalunya no està decidit

El vicepresident català diu que la Generalitat treballa per mantenir la planta automobilística
Pere Aragonès
Pere Aragonès

El vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda del govern català, Pere Aragonès, ha defensat que encara no està decidit el futur de la planta de Nissan a Barcelona, després que un diari japonès assegurés aquest dijous que la direcció de l'empresa automobilística ja hauria decidit el seu tancament.

Pere Aragonès ha afirmat que "nosaltres estem en contacte amb l'empresa i estem també en contacte amb les organitzacions sindicals", afegint que "el que ens diu l'empresa és que no hi ha una decisió presa, que es prendrà el dia 28 de maig, i que per tant el que ara s'ha publicat són conjectures d'alguns .mMitjans".

En declaracions a Ràdio 4, el vicepresident català ha declarat que "som conscients de la situació de dificultat en què es troba la planta, i nosaltres aquí des del govern de Catalunya estem fent el possible per mantenir la producció".

En aquest sentit, Aragonès, ha dit que "vull recordar que una de les estratègies per mantenir la planta de Nissan era la inversió d'una nova planta de pintures per complementar la capacitat productiva actual, i en aquest sentit el govern de Catalunya va signar un conveni perquè pogués haver-hi un préstec finançat amb subvenció d'interessos per part de la Generalitat de Catalunya".

El número dos de l'executiu de Quim Torra ha assegurat que "nosaltres estem al costat d'aquesta planta, creiem que és una de les peces més importants del sector automobilístic català, i evidentment que ens preocupa aquesta situació", i que "en aquests moments no hi ha res tancat, però això no vol dir que ens hàgim de confiar. Sabem que està en una situació molt complicada i nosaltres estem a la disposició de tothom, dels treballadors i també de la companyia per poder aconseguir el manteniment de l'activitat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides