Missatge de Pedro Sánchez a Podem: “La desconfiança és recíproca”

El president en funcions demana l'abstenció a Cs i PP per "no dependre dels independentistes"
Pedro Sánchez amb el rei Felip VI

Pedro Sánchez s'ha reunit aquest dimecres a primera hora de la tarda amb Felip VI al palau de Marivent, a Mallorca. El president del govern espanyol en funcions i el monarca han fet la tradicional trobada d'estiu pocs dies després que Felip VI es mostrés contrari a una repetició electoral i defensés un acord entre partits que facilités la investidura.

En la compareixença posterior, Sánchez, que ha assegurat que les declaracions del cap d'estat van tenir "molt d'encert", perquè la majoria dels espanyols no volen una repetició electoral, ha assegurat, sobre la investidura: "No perdo l'esperança, no tiro la tovallola, continuaré treballant".

Segons Sánchez, la ciutadania vol un govern "progressista liderat pel PSOE" i que "no depengui d'independentistes".

Ha assegurat que Unides Podem "ha rebutjat" el govern de coalició. "Cal ser clars en aquesta qüestió", ha afegit, i ha admès que hi ha desconfiança mútua. Tot i això, Sánchez veu sortides a la situació: "Hem de buscar altres fórmules, que és el que estic fent. Hi ha moltes fórmules, com la danesa o la portuguesa, o acords d'investidura, o de legislatura. Hi ha moltes opcions per entendre'ns amb Unides Podem".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides