El fotoperiodista Jordi Borràs acusa un policia nacional d’agredir-lo

L'agent destinat a la comissaria de la Verneda també denuncia Borràs per agressió
Jordi Borràs
Jordi Borràs

Encreuament d’acusacions per agressió entre el fotoperiodista Jordi Borràs i un agent de la policia nacional destinat a la comissaria de la Verneda de Barcelona.

Jordi Borràs ha denunciat que va ser agredit al centre de Barcelona per un home que va cridar “¡Viva España y Viva Franco!“.

Els fets haurien passat aquest dilluns quan Borràs sortia de cobrir informativament la presentació de la Crida Nacional per la República a l’Ateneu Barcelonès.

S’apunta que quan Borràs anava a recollir el seu vehicle, un home se li va tirar a sobre i el va colpejar. En aquell moment, el fotoperiodista va caure a terra i va començar a cridar “policia, policia”, moment en què l’agent li hauria ensenyar la placa.

Alguns testimonis asseguren que el policia va sortir corrent i un grup de joves el va perseguir, moment en què li hauria caigut una bossa de la compra, una targeta bancària i una navalla.

El policia nacional també ha decidit posar una denúncia contra Borràs, en assegurar que quan el fotoperiodista el va reconèixer va cridar “puta Espanya” i “puta policia”.

En aquest context, la Policia Nacional ha obert un expedient informatiu al funcionari per saber què ha passat entre l’agent i el fotoperiodista especialitzat en reportatges de denúncia de l’extremadreta i de moviments feixistes.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari