Llarena rebutja la recusació de Forcadell

Diu que l'havia d'haver presentat abans i no sis mesos després d'iniciar la investigació
Título de la imagen
Título de la imagen

Pablo Llarena rebutja de ple la recusació contra ell que li va plantejar Carme Forcadell. El jutge del Suprem diu que l’ha presentat tard i que l’expresidenta del Parlament pretenia que el substituïssin per un altre jutge de la seva conveniència.

Forcadell va plantejar la recusació després que Llarena digués, durant una declaració, que se sent assetjat per investigar la causa contra el procés.

Llarena també considera que hi ha frau processal perquè, segons diu, Forcadell volia que s’inhabilitessin també els magistrats de la Sala Segona perquè no poguessin jutjar el cas.

Forcadell va presentar la recusació al·legant que Llarena no és imparcial. Per justificar-ho, en va posar d’exemple el comentari que Llarena va fer durant la declaració com a testimoni de la secretària judicial del jutjat número 13 de Barcelona. Recordem que el jutge va dir que entenia les explicacions de la funcionària perquè ell també se sentia assetjat i observat i que per això ha de portar escortes.

Aquesta decisió de Llarena no es pot recórrer. Per tant, la recusació de Forcadell queda en paper mullat. Ara, Llarena s’hauria de pronunciar sobre la recusació que ahir van plantejar contra ell Carles Puigdemont, Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari