Ribera confia que Illa pugui ser investit i recorda que Puigdemont va dir que marxaria si no governava

La vicepresidenta tercera descarta que els resultats del 12-M afectin l'estabilitat del govern central

  La vicepresidenta tercera i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera (Congrés dels Diputats)

  La vicepresidenta tercera del govern espanyol, Teresa Ribera, espera que el líder del PSC, Salvador Illa, guanyador de les eleccions del 12-M, es presenti a la investidura i aconsegueixi presidir la Generalitat. En declaracions a la premsa aquest dilluns des de Sevilla, la també ministra de Transició Ecològica ha recordat que el líder de Junts, Carles Puigdemont, “va dir que si no era elegit president deixaria la política”.

  “No sé si ho farà o no, però a qui li correspon intentar formar govern és a Illa, i la meva convicció és que ho farà”, ha afirmat Ribera. Preguntada per si els resultats poden afectar l’estabilitat del govern central que presideix Pedro Sánchez, Ribera ho ha descartat i ha dit que el 12-M mostra la voluntat ciutadana de “superar” l’etapa “de confrontació” que va suposar el procés independentista.

  (Visited 54 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari