Artadi diu que la investidura de Sànchez està “lligada” amb ERC i la CUP

La portaveu de JxCat reconeix, però, que depèn del jutge Llarena
elsa artadi tv3 abril 2018
elsa artadi

La portaveu parlamentària de Junts per Catalunya Elsa Artadi ha anunciat a TV3 aquest divendres que està “lligada” la investidura de Jordi Sànchez amb ERC i la CUP. De fet, ha manifestat que no tenen “cap dubte” que si no aconsegueixen la investidura en la primera votació, l’aconseguiran en la segona.

Artadi confia que superaran els 65 vots en contra de Sànchez que sumarien Cs, el PSC, Catalunya en Comú-Podem i el PP en una segona votació, però també ha dit que necessitaran que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena permeti la investidura. En l’escenari plantejat per Artadi, per descomptat, el bloc independentista compta amb els vots delegats de l’exconseller Toni Comín i de l’expresident Carles Puigdemont.

Per la seva part, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha posat fil a l’agulla amb la reactivació de l’opció Sànchez obrint una nova ronda de contactes exprés amb la intenció de proposar-lo com a candidat aquest mateix divendres.

En qualsevol cas, Artadi també ha expressat que Puigdemont “sempre ha estat el nostre candidat i busquem la manera de poder-lo investir. La situació del president canvia i l’estratègia també. Estem treballant amb la modificació de la llei de presidència. No volem una investidura simbòlica”.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari