Soraya Sáenz de Santamaría culpa la Generalitat

     
Título de la imagen
Título de la imagen

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha demanat a la Generalitat i als partits que li donen suport que cessi ja en la seva «irresponsabilitat» i pari la «farsa» de referèndum, que «mai va ser legal» i que avui s’ha demostrat que és «clarament irrealitzable».

En roda de premsa al Palau de la Moncloa, Sáenz de Santamaría ha assenyalat que «continuar amb aquesta farsa no té cap sentit i no porta enlloc». «Haurien de posar-li fi immediatament. Està a la seva mà continuar amb aquesta situació, que a res de bo condueix», ha afegit.

Ha considerat a més que els únics responsables de la situació actual són el president català, Carles Puigdemont; el vicepresident, Oriol Junqueras, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, per seguir amb el referèndum il·legal.

«Al senyor Puigdemont la democràcia li ve enorme», ha subratllat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides