Amb quina bola 2.0 s’ha promogut el referèndum de l’1-O?

anguita sexta
anguita sexta

Amb la difusió d’un missatge publicat a Facebook suplantant la identitat de Julio Anguita. L’excoordinador general d’Izquierda Unida i exsecretari general del Partit Comunista d’Espanya no utilitza les xarxes socials, com ha recordat Frente Cívico “Somos Mayoría”, la plataforma impulsada per Anguita, que ha denunciat la manipulació i la utilització política de la imatge i el nom de l’exdirigent polític andalús.

El missatge del fals perfil d’Anguita deia: “Como sigan con la guerra sucia contra Cataluña, mintiendo, manipulando y atacando cualquier cosa, llegando incluso a instrumentalizar un drama como el atentado, van a alucinar con la movilización masiva del pueblo catalán en la consulta del 1-O“.

Aquest text no només l’han difós amb entusiasme perfils anònims, que han superat el miler de retweets i de “m’agrada”. Se n’ha fet ressò el diari El Món, que ha esborrat una informació que havia titulat “Anguita denuncia la «guerra bruta» contra Catalunya: «Al·lucinaran amb la mobilització massiva de l’1-O»”. També es va empassar la bola l’editor de Time Out i professor de periodisme Eduard Voltas.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari