Peribáñez diu que l’operació Catalunya és una campanya de CDC

L'exdetectiu de Método 3 assenyala una maniobra per protegir els Pujol
peribañez parlament
peribañez parlament

Julián Peribáñez, exdetectiu de l’agència Método 3, ha comparegut en la comissió parlamentària sobre l’operació Catalunya i ha dit que aquesta operació és, en realitat, una campanya amb tècniques “mafioses” de Convergència per desinformar i manipular l’opinió pública amb l’objectiu de debilitar la investigació contra la família Pujol Ferrusola.

D’altra banda, ha dit que els Mossos d’Esquadra sí que disposen d’una policia patriòtica, i ha assenyalat la Unitat Central de Recursos Operatius (UCRO). A més, ha acusat els Mossos, la seva exparella i l’exdirector de Método 3, Francisco Marco, d’esgrimir documentació falsa contra ell. Ha negat el fet d’haver treballat per a la Policia Nacional i haver cobrat fons reservats de l’Estat per cap feina, així com tota participació en espionatges a polítics independentistes. “Marco és un peó que treballa per a Martorell”, ha dit referint-se a l’exdirector dels Mossos Xavier Martorell.

Peribáñez, així mateix, ha indiciat que Marco es va assolir acords amb els Pujol i amb Alícia Sánchez-Camacho, de qui ha dit que no coneixia que l’estaven gravant a La Camarga durant el seu dinar amb Vicky Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola. A més, com va fer Álvarez, ha atribuït l’encàrrec i el pagament de la gravació al dirigent socialista José Zaragoza. La filtració d’aquell àudio l’ha adjudicada a Marco.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari