Conesa, sobre el procés: “podem arribar a un cul-de-sac”

La presidenta de la DiBa diu que "no sabem on arribarem"
merce conesa juny 17
merce conesa juny 17

L’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha expressat dubtes sobre la culminació del procés sobiranista català, alineant-se amb les manifestacions que van costar a Jordi Baiget el càrrec de conseller i desmarcant-se de la línia oficial del PDECat i Junts pel Sí, marcada, si més no de cara a l’aparador, per la convicció.

Preguntada sobre si té dubtes personals sobre el procés i la convocatòria del referèndum en una entrevista al mitjà local Tot Sant Cugat, Conesa ha respost: “Jo fa molt temps que no opino sobre aquest procés perquè ja un dia vaig explicar que és tan difícil el que volem fer que ens podríem arribar a trobar amb un cul-de-sac“.

“També hem de poder permetre als nostres representants polítics, al president i al vicepresident, que, arribats a aquest cul-de-sac, puguin prendre les decisions més oportunes. I no sabem en aquest moment on arribarem. Qui tingui la certesa absoluta d’on arribarem, doncs escolti… l’aplaudiré. Però no sabem on arribarem”, afirma.

A més, expressa: “El que hem de fer els responsables polítics és vetllar perquè la ciutadania se senti segura en tot aquest procés i, arribats a un moment d’un cul-de-sac, les decisions més adequades, que segur que sabran prendre els que estan liderant aquest procés, han de ser, al meu entendre, aquelles que garanteixin la seguretat dels ciutadans i dels treballadors i treballadores públics de Catalunya”.

Com Francesc Homs, Joana Ortega i Carles Campuzano, Conesa s’havia mostrat contrària a la destitució del conseller Jordi Baiget: “no expressa res que no s’hagin plantejat moltes persones i, per tant, em sembla que podia haver-hi continuat al Govern i, de fet, té tot el suport del PDECat”.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari