Plega el comitè executiu del Pacte Nacional pel Referèndum

Joan Ignasi Elena, coordinador del comitè, diu que no implica que el pacte no segueixi
elena joan ignasi
elena joan ignasi

El coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, i els altres set membres que formen part del Comitè Executiu han anunciat que deixen els seus càrrecs en aquesta plataforma. L’ens aglutina entitats i formacions partidàries de la consulta independentista. L’anunci l’han fet els membres del comitè executiu de la plataforma tot just començar la reunió d’aquest dimarts a la seu del Parlament de Catalunya.

La notícia ha transcendit per un missatge a Twitter, que ha recollit Europa Press, i que ha publicat el diputat de Catalunya Sí que Es Pot i secretari tercer de la Mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, en el que s’ha pogut llegir: “Diu Joan Ignasi Elena que la Comissió Executiva del Pacte avui ho deixa, el que no vol dir que el Pacte no segueixi”.

Juntament amb Joan Ignaci Elena, els altres membres del comitè executiu del Pacte Nacional pel Referèndum eren l’exdiputat d’ICV al Parlament, Francesc Pané, l’exalcaldessa socialista de Badalona, Maite Arqué, i l’exregidora del PSC a Barcelona, Itziar González. També l’exconsellera de CiU en els governs de Pujol, Carme-Laura Gil, l’exdiputat d’ICV al Parlament, Jaume Bosch, l’exdiputada d’ERC al Parlament, Carme Porta, i el director de la revista ‘Catalan International View’, Francesc de Dalmases, formaven part de comitè executiu.

Aquest mateix dimarts, la consellera portaveu del Govern, Neus Munté, ha dit que l’executiu català és partidari que la plataforma es mantingui. En aquest sentit, des de la Generalitat es veu viable organitzar un referèndum unilateral, amb la continuïtat del Pacte Nacional pel Referèndum com a eina que insisteixi en l’aposta perquè la consulta sigui acordada amb l’Estat.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari