Quin responsable de mitjans públics ha fet costat a Homs davant el Suprem?

Título de la imagen
Título de la imagen

El conseller delegat de la Xarxa de Comunicació Local i expresident de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Francesc Pena, s’ha passejat per Madrid al costat de Francesc Homs quan aquest ha anat a declarar davant el Tribunal Suprem, per la seva implicació en la consulta independentista del 9N.

Francesc Pena és conegut com un individu proper a Francesc Homs, de fet quan va aterrar a COMRàdio per fer-se càrrec de la desintegració de l’emissora de la Diputació de Barcelona amb l’arribada del govern de CiU a la província, va presumir d’aquest extrem. Tots dos són de Taradell, i Pena sempre ha fet també ostentació del seu tarannà independentista.

L’actitud de Pena de fer pública ostentació de la seva filiació, no deixa de sorprendre en el cas d’un responsable amb càrrec, ell en va tenir dos simultàniament, al capdavant de mitjans de comunicació públics catalans. La màxima que els mitjans de comunicació públics estiguin dirigits per professionals independents (que no independentistes) i de prestigi, no es compleix en aquest cas per cap costat.

Tant és així que Francesc Pena no és una persona que compti amb el vistiplau del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui sí que ha exercit de periodista i, de fet, va ser un dels fundadors de l’ACN.

El president Puigdemont es va enfrontar amb la vella guàrdia de l’expresident Artur Mas per fer fora a Pena de l’Agència Catalana de Notícies, una eina clau per a la política comunicativa del govern català. Francesc Pena continua, però, tenint amics com Francesc Homs, i perquè quedi constància l’acompanya fins a les portes del jutjat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides