Quin polític té una “cultura visionària”?

Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, és una persona amb una dimensió espiritual molt connotada. Ho explica la periodista Pilar Ferrer, que acostuma a tenir unes molt bones fonts d’informació en la cúpula de l’antiga CDC, en un article publicat a La Razón. Segons aquesta periodista, Carles Puigdemont està molt influenciat, en aquest sentit, per la seva esposa, Marcela Topor, a qui atribueix “fortes creences espirituals“, i formen una parella dotada d’una “cultura visionària“.

Pilar Ferrer recorda en el seu article que a Carles Puigdemont, quan era jove, li agradava “vestir-se de nigromant i llegir llibres de màgia“. Els seus amics d’infància també recorden que “li agradava la transcendència, viatjar i conèixer nous mons“.

Al palau de la Generalitat, el president s’ha envoltat d’ànimes sensibles. El seu cap de Comunicació, Jaume Clotet, acaba de publicar el llibre “El càtar proscrit”, premi Néstor Luján de novel·la, on tracta sobre aquesta branca mística del cristianisme, destruïda a sang i foc pels croats francesos a l’Edat Mitjana. I la directora general de Coordinació Interdepartamental de Presidència, la poderosa Elsa Artadi, és una ‘fan’ de la meditació budista.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari