Escarni dels Mossos al seu comissari en cap

Un centenar d'agents escridassen Trapero davant del restaurant on celebrava el sopar de Nadal
escarni trapero
escarni trapero

La indignació dels Mossos d’Esquadra, provocada per la posada en llibertat del detingut per l’atropellament d’un agent a Rubí, s’ha traslladat aquest dijous al vespre a la porta del restaurant on el comissari en cap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, assistia al sopar de Nadal de la Direcció General de la Policia.

Fent sonar xiulets i cridant “boti, boti, boti, Trapero qui no boti” i “posat’ l’uniforme i surt a patrullar”, agents vestits de paisà i disfressats amb barrets de Pare Noel i nassos de pallasso han escridassat Trapero. L’agent atropellat a Rubí es troba en coma induït.

Diversos sindicats policials han promogut actes de protesta com aquest i exigeixen a Trapero i al director general de la Policia, Albert Batlle, que dimiteixin. Fins i tot el Sindicato Unificado de Policia (SUP) ha donat suport a la denúncia presentada pel Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) davant la Fiscalia. En un comunicat, el SPC ha manifestat que el detingut per l’atropellament va rebre un “tracte de favor” i que la seva posada en llibertat és un procediment “irregular i atípic”. Indiquen, així mateix, que la decisió coherent i raonable hagués estat posar-lo a disposició judicial i que, presumptament, el detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa fou alliberat “per reiterades i insistents ordres jeràrquiques” dels superiors.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari