El quadre de Mas molesta

DEPARTAMENT D'ECONOMIA: La imatge de Junqueras
Título de la imagen
Título de la imagen

La relació entre l’expresident Artur Mas i l’actual vicepresident, Oriol Junqueras, mai va ser idíl·lica, però tampoc va ser catastròfica. De fet, tots dos mantenien una amigable relació política durant el mandat convergent. Ara, però, el líder d’Esquerra Republicana no vol que es relacioni la seva feina al Govern amb l’anterior etapa de l’executiu.

Això, que corre entre la gent propera al vicepresident des del dia que va prendre possessió del càrrec, ha tingut en els darrers dies la seva evidència més pública. Junqueras ha estat mantenint reunions al seu departament per explicar el pressupost a diferents agents socials i econòmics de Catalunya. En acabar cadascuna de les reunions, el secretari d’Economia, Pere Aragonès, era l’encarregat de fer la compareixença de premsa oportuna.

El lloc escollit per posar la premsa era una petita sala situada al segon pis del departament, on casualment es llueixen alguns dels retrats dels antics consellers d’Economia. En adonar-se’n que el d’Artur Mas podia aparèixer al fons de les imatges de televisió mentre Aragonès parlava, els responsables d’Economia van obligar la premsa a moure’s perquè l’angle de les càmeres impedís que Mas es colés a la imatge. Sembla que molesta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides