Quin destí ha trobat Carme Chacón?

Carme Chacón
Carme Chacón

Qui fou ministra de Defensa i Habitatge en els governs de José Luis Rodríguez Zapatero ha estat fitxada pel despatx madrileny d’advocats Ramón y Cajal, que dirigeix Francisco Palá. D’aquesta manera, Carme Chacón abandona definitivament l’activitat política, després que l’any 2014 fracassés –per només 22 vots- en el seu intent de ser escollida secretària general del PSOE enfront d’Alfredo Pérez Rubalcaba.

En els últims mesos, Carme Chacón ja s’havia anat distanciant de la primera línia pública i va renunciar a ser novament cap de llista del PSC en les eleccions del passat 27-J. Durant els últims temps, la perla d’Esplugues ha estat professora al Miami Dade College i també ha estat notícia pel seu divorci, el passat mes de juliol, del lobbista Miguel Barroso.

Carme Chacón, que va donar al PSC els millors resultats de la seva història a la demarcació de Barcelona, s’ha instal·lat a Madrid. La seva tasca al bufet Ramón y Cajal –un macrodespatx amb 37 socis i més de 110 advocats- estarà centrada en l’àrea de dret públic.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari