La USOC va desviar diners de la Cooperativa d’Habitatge Social

Els Mossos detecten un entramat al tercer sindicat de Catalunya que operava fora de la legalitat
usoc
usoc

Els Mossos d’Esquadra tenen en el punt de mira tres contractes immobiliaris relacionats amb la Cooperativa d’Habitatge Social en el marc de la seva investigació sobre la Unió Sindical Obrera de Cataluna (USOC), el tercer sindicat de Catalunya.

Segons revela El País citant les conclusions dels Mossos, aquest sindicat va crear una trama amb què es van desviar fons de la Cooperativa, que presidia Francisco Giménez, el marit de l’exsecretària general Antònia Gil, considerada la persona que va encapçalar l’entramat de desviament de diners procedents de subvencions.

La policia catalana sosté que cooperatives com aquesta, societats limitades i altres entitats van servir per “solucionar i justificar activitats fora de la legalitat”, entre les quals “pagaments sense declarar, traspassos de diners injustificables i ús indegut de subvencions”, publica el mateix diari.

Els investigadors basen les seves conclusions sobre la USOC i les entitats del seu entorn en la denúncia de tres exempleats d’aquest sindicat, així com en documents interns de la USOC i en àudios enregistrats durant diverses reunions.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari