Investiguen adjudicacions a dit a l’Ajuntament de Montgat

Es manté la incògnita de si l'afer afecta la republicana Rosa Funtané, al seu antecessor, el convergent Francesc Garcia, o als dos perquè en l'anterior mandat van governar junts
Imatge de l'operació policial d'ahir a Montgat.
Imatge de l'operació policial d'ahir a Montgat.

El jutjat d’instrucció número 2 de Badalona va ordenar ahir a l’Ajuntament de Montgat que entregués diversos expedients i documentació. Segons un comunicat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el jutge investiga una trama de presumpta corrupció que afecta el consistori, la policia local de Montgat i dues empreses.

 

A més del requeriment a l’Ajuntament, el jutge ha ordenat l’escorcoll de les dependències de la policia local i a les oficines de les dues empreses investigades. El TSJC assenyala que la instrucció tot just acaba de començar, que aquestes són les primeres diligències practicades i que, de moment, no hi ha detinguts.

 

El dubte és saber quin període s’està investigant, si el de l’actual alcaldessa, la republicana Rosa Funtané, o la del seu antecessor, el convergent Francesc Garcia, que va estar al capdavant del consistori fins a les eleccions del maig de l’any passat.

 

Rosa Funtané va declarar que estava “molt tranquil·la”, tot i que en l’anterior mandat també formava part de l’equip de govern pel pacte entre CiU i ERC. En un primer moment, es va especular que es tractava d’una seqüela del cas Termyca, però no és així.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari