Jordi Pujol reapareix a la xarxa

L'exMolt Honorable trenca dos anys de silenci amb una web on publicarà cartes, escrits i articles d'opinió
Título de la imagen
Título de la imagen

L’expresident de la Generalitat de Catalunya i exfundador de CDC, Jordi Pujol i Soley, està ultimant un blog on publicarà diferents articles i reflexions, en un intent de recuperar el seu prestigi i influència. El 25 de juliol de l’any 2014, l’exMolt Honorable va caure en desgràcia en confessar que havia tingut diners amagats a Andorra. Ara, pretén reaparèixer i explicar-se a través del seu blog, que estarà sota el domini de l’Associació Serviol, una associació presidida pel mateix Pujol, que té com a finalitat el “foment del pensament i el coneixement de la societat catalana”.

En la pàgina web, de moment, hi ha penjats sis documents, tots ells amb l’accés restringit. Quatre d’ells són articles que l’expresident ja ha publicat anteriorment a El Punt Avui. Els altres dos són inèdits, i tracten sobre la immigració. Segons ha avançat La Vanguardia, l’expresident “té articles pendents molt forts”, i un d’ells es refereix directament a les sensacions de Pujol després de la confessió que va fer ara fa dos anys.

Un dels escrits que podrem trobar al blog de l’expresident està dedicat a mossèn Ballarín, on recorda la commoció i la tristesa que aquest va sentir, amb la seva confessió: “En un país i en una societat de vegades passen fets negatius. De vegades hi ha persones que fallen. I això fereix molt la sensibilitat de la gent. I s’entén. A aquests, mossèn Ballarín els diria allò que deia al seu admirat Charles Péguy, que va ser mestre seu i d’algú més a casa nostra. Els diria, pensant en el país en general, i amb la capacitat que tenia de tenir una visió ampla i generosa, que finalment els plens pesen els buits”.

Sense els honors del càrrec d’expresident, amb tots els fills imputats per casos de corrupció i blanqueig de diners, i amb el partit que va fundar a punt d’autodissoldre’s, Jordi Pujol ha deixat de ser una de les persones més respectades de Catalunya. Després de dos anys de silenci, Pujol reapareixerà a la xarxa, i no només ho farà a través del seu blog, ja que també està preparant el seu propi compte d’Instagram.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari