Dalmau veu el cas Quintana tancat “en fals”

El secretari general del Sindicat de Comandaments dels Mossos creu que s'ha de seguir investigant
Sense títol
Sense títol

Algú va disparar, i aquest algú no ha sortit. Per tant, algú s’està amagant, no hi ha cap dubte, és evident. Tot això no ho hem pogut saber, és informació que ens falta, que no la sabem”, ha declarat el secretari general del Sindicat de Comandaments dels Mossos, Jordi Dalmau, assumint com a bona la tesi del tercer home, que va sostenir la defensa dels dos mossos acusats i finalment absolts en el judici del cas d’Ester Quintana.

Per a Dalmau, que ha trencat el seu silenci en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, Quintana va quedar bòrnia “amb tota seguretat” per l’impacte d’un projectil de foam -i no d’una pilota de goma-, que apunta que fou disparat segurament des d’una furgoneta de la brigada mòbil (BRIMO) dels Mossos.

Així mateix, Dalmau troba que cal seguir investigant els fets perquè “si aixo es tanca així, es tancarà en fals”. El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha declarat que no han pogut aportar més proves, però s’ha mostrat obert a obrir una nova via d’investigació si apareixen element nous que la sostinguin. A més, s’ha mostrat satisfet per l’absolució dels dos mossos acusats.

Ester Quintana va afirmar, en conèixer la resolució judicial, que “hi ha hagut manca d’investigació, encobriment, digueu-ho com vulgueu”.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari