La UB acomiada el professor que va insultar la CUP

De Jaureguízar, militant de CDC, va dir "fills de puta" i "traïdors" els cupaires
de jaureguizar cup

La Universitat de Barcelona (UB) ha rescindit el contracte del professor associat Àlex de Jaureguizar, que va insultar i menystenir la CUP a Twitter recentment perquè no donava suport a la investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat.

“Els fills de puta de la CUP. Maleïts siguin ells i tots els seus descendents. De bon rotllo. Hiperventilat tranquil…”, havia escrit aquest docent, que és militant de Convergència. També havia assenyalat que “Ja sabem qui és l’enemic de la pàtria catalana. Traïdors de la CUP!”, que “ni se m’adreci mai un fill de puta de la CUP” i, entre altres respostes a usuaris de Twitter, “Te vas a la puta mierda demagogo. Antes que profesor soy Catalán”.

Segons explica el rector de la UB, Dídac Ramírez, en el seu bloc, “els insults i el menyspreu” suposen “un incompliment flagrant de l’obligació de respectar la dignitat de les persones en el desenvolupament de les seves activitats”, com marca l’Estatut de la UB. “No ens podem quedar de braços plegats davant d’actituds que comportin un risc per a la reputació de la institució. Per això, la Universitat de Barcelona ha iniciat ja el procediment de rescissió del contracte del professor amb data de 31 de gener de 2016”, exposa.

El compte de Twitter des d’on De Jaureguízar va insultar la CUP (@dejaureguizar) ja no està disponible per a tothom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari