JxS amenaça l’unionisme amb anar al Constitucional

"Seria còmic, si no fos tràgic", ha considerat el diputat Coscubiela
El diputat de CSQP, Joan Coscubiela, al Parlament
El diputat de CSQP, Joan Coscubiela, al Parlament

La reunió de la primera Junta de Portaveus, sense representant del PP perquè encara no l’ha designat, ha escenificat les desavinences entre els grups parlamentaris. El diputat ecosocialista, Joan Coscubiela, no s’explica el motiu pel qual la Mesa del Parlament vol tirar endavant d’urgència la resolució independentista signada per JxS i la CUP quan hi ha un grup, el PP, que encara no està constituït.

Coscubiela ha revelat que la portaveu de JxS, Marta Rovira, ha advertit que si els grups representats a la Mesa no respecten el contingut i els tempos que inclou la resolució demanarà empara al Tribunal Constitucional.

“Seria còmic, si no fos tràgic”, ha considerat Coscubiela, per a qui l’advertència de JxS, “que en la seva proposta inclou la desobediència al TC”, demostra que “ni ells mateixos es creuen la seva resolució”. “És pura filfa”, ha etzibat.

Catalunya Sí que es Pot ha qualificat de “barbaritat” que la Mesa “es posi al servei dels interessos partidistes” de JxS i la CUP i consideri la tramitació d’urgència de la resolució independentista, “quan hi ha altres prioritats com la ILP sobre la renda mínima garantida que està bloquejada” a la Cambra.

Rovira desmenteix Coscubiela
La portaveu del grup JxS, Marta Rovira, ha desmentit Coscubiela, ha qualificat “d’anècdota” la intervenció a la qual es referia el diputat ecosocialista, i l’ha acusat de pretendre “elevar de categoria” de les seves paraules.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari