CCOO carrega contra TV3 per ‘Economia en colors’

Les xarxes també critiquen que la televisió pública hagi "col·locat l'economista del règim"
Sala Martin i Tian Riba presenten 'Economia en colors'
Sala Martin i Tian Riba presenten 'Economia en colors'

Comissions Obreres rebutja “de manera clara i contundent” el programa estrenat aquest diumenge a TV3 ‘Economia en colors’ que té, segons diu el sindicat, “un economista, Xavier Sala Martin, amb un marcat signe ideològic clarament neoliberal, que sembla ja de referència en aquest mitjà”. CCOO recorda que la televisió catalana és “pública”.

“Hi ha economistes amb posicions contràries al neoliberalisme i les polítiques d’austeritat, i una televisió pública ha de ser capaç de divulgar i fer pedagogia de la importància de l’economia, tot respectant de manera escrupolosa aquesta diversitat d’opcions econòmiques i que tenen molta relació directa amb la política dels governs i afectacions al món del treball i la vida quotidiana de les persones”, conclou el comunicat difós pel sindicat.

Tot i la diversitat d’opinions, a les xarxes socials predominen les crítiques a la televisió pública catalana pel fitxatge de qui anomenen, “l’economista del règim”. En la línia del comunicat de CCOO, els missatges a twitter i facebook recorden que “hi ha alternatives a les polítiques neoliberals que defensa Sala Martin” i repassen els “altaveus” que “el règim ha col·locat als mitjans públics catalans, com Toni Aira, Jordi Graupera o Pilar Carracelas”.

(Visited 149 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari