El cap de campanya de Junts pel Sí passa comptes amb ‘El Periódico’

Oriol Soler retreu Enric Hernández una línia editorial "de vergonya aliena" contra la seva candidatura
Títol de la imatge
Títol de la imatge

“Ara que torno a la vida civil voldria explicar la veritat sobre El Periódico i Junts pel Sí”. Amb aquest missatge a Twitter, el cap de campanya de Junts pel Sí, Oriol Soler, ha començat una llista de retrets contra les decisions editorials d’aquest diari, interpel·lant el seu director, Enric Hernández.

Soler troba que “El Periódico ha estat totalment hostil a la campanya de Junts pel Sí. De vergonya aliena”, que “Ha ignorat la denúncia de Drets contra el president de Societat Civil Catalana” i que “Va amagar en l’edició paper l’error que va enfonsar Rajoy“. Acusa la capçalera del Grupo Zeta, així mateix, de maltractament sistemàtic i de fomentar “la por de forma intolerable sense donar opció a explicar “la por” a quedar-se a Espanya”.

En la seva escomesa d’aquest dilluns al matí, Soler insta Hernández a explicar “la pressió del seu editor, quant ha rebut l’empresa de l’ibex35 i el xantatge de la Caixa i Planeta”. Troba que “tot això ho fan només per diners, ni per ideologia, ni per criteri periodístic” i que l’hemeroteca d’El Periódico “és un museu a l’antiperiodisme i a la indignitat”.

“Per la meva part, treballaré per viure en un país on cap diari pugui condicionar unes eleccions de forma bruta i corrupta”, conclou Soler.







(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari