Eufòria continguda al Born

Junts pel Sí entén que la victòria electoral avala la continuïtat del procés independentista
Eufòria continguda al Born
Eufòria continguda al Born

L’aparició dels caps de llista de Junts pel Sí a l’escenari muntat per a l’ocasió al Born Centre Cultural de Barcelona, cap a les 22h d’aquest diumenge -quan hi havia el 75% dels vots escrutat- ha ajudat a canalitzar l’eufòria continguda dels milers de persones que s’han apropat al passeig del Born per seguir els resultats d’aquest 27-S.

Fins aleshores, la multitud restava expectant veient –mitjançant els resultats provisionals que oferien dues pantalles gegants col·locades al costat de l’escenari- com la coalició independentista quedava lluny de la majoria absoluta.

Els tres representants de Junts pel Sí que s’han adreçat a la ciutadania han coincidit en celebrar els resultats electorals com una victòria que avala el procés independentista. “A ulls del món, Catalunya avui ha obtingut una majoria suficient per tirar endavant aquest projecte”, ha dit Oriol Junqueras, el primer dels candidats que ha parlat.

Rebut amb crits de “president”, Artur Mas ha assegurat que la victòria de Junts pel Sí els dona “una gran legitimitat per tirar endavant aquest projecte”. “Com a demòcrates hauríem acceptat la derrota, ara demanem que els altres acceptin la victòria de Catalunya i la victòria del sí”, ha dit Mas.

El crit de Raül Romeva, “un sol poble!” ha contagiat la gent. “Si algú encara avui dubta de si aquest resultat és legítim, que miri la participació”, ha dit el cap de llista de la coalició.

Junts pel Sí necessitarà el suport de la CUP perquè Mas sigui president.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari