El frau de Volkswagen esquitxa Martorell

El grup assegura que mantindrà les inversions malgrat haver perdut un terç del seu valor a borsa
SEAT
SEAT

El frau de Volkswagen afecta la resta de marques que formen part de la companyia: Audi, Porsche, Skoda i Seat. El grup ha volgut tranquil·litzar els milers de treballadors que en depenen a Martorell i Navarra, les dues filials establertes a Espanya, i ha assegurat que invertirà els 4.200 milions d’euros previstos fins el 2019.

Volkswagen invertirà 3.300 milions a Martorell els propers cinc anys, segons va anunciar el president de Seat, Jürgen Stackman la setmana passada amb motiu de la visita del president del Govern, Mariano Rajoy. Stackman va anunciar quatre models nous per a Seat en els propers dos anys. La factoria catalana, a més, produeix l’Audi Q3.

Tot i que des de Seat esperen que acabi la investigació, no descarten que alguns models estiguin afectats pel software que enganya durant les revisions de partícules contaminants. El grup és, de llarg, el que més produeix i el més venut a Espanya, d’aquí que el grup podria trucar a revisió la majoria de models afectats, els que incorporen el motor TDI 2.0: Golf, Passat, Bettle, A3, Tiguan, León, Altea, Exeo, A4, A5, A6, Octavia

Malgrat les crides a la tranquil·litat del Govern espanyol i els directius del grup alemany, els sindicats ja han aixecat la veu per procurar garanties d’inversió. Des que es va conèixer el frau dels motors trucats, Volkswagen ha perdut més d’un terç del seu valora a borsa, 25.0000 milions, en només dues sessions.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari