Jaume Ferrer, imputat en el cas de Jordi Pujol jr.

Els Sumarroca esquitxen Josep Pujol, l'únic fill no imputat de l'expresident de la Generalitat
jaume ferrer
jaume ferrer

Les darreres novetats en el cas de Jordi Pujol Ferrusola, que instrueix a l’Audiència Nacional el magistrat José de la Mata, són la imputació de l’exvicepresident del FC Barcelona Jaume Ferrer i la ‘reaparició’ de Josep Pujol Ferrusola, l’únic fill de l’expresident Jordi Pujol que ara per ara no està imputat.

L’acte dictat aquest dimecres per De la Mata explica que de les diligències practicades es desprèn que dues empreses de Ferrer, Trade Management Consulting i Cientific Management, “van poder eventualment intervenir en processos de refacturació entre Pujol Ferrusola i Emte SA, així com General Lab i MT Tahat“. Aquesta darrera societat pertany a Josep Pujol.

No és el primer cop que el seu nom apareix en un cas de l’Audiència Nacional. La UDEF li atribueix, juntament amb els seus germans Jordi i Oleguer, el cobrament de comissions a un soci de l’exvicepresident espanyol Rodrigo Rato per unes suposades assessories immobiliàries en el sud de França valorades en 100.000 euros.

Segons publica Vozpópuli, un escrit presentat per la defensa dels Sumarroca descriu una operació efectuada els anys 2004 i 2005 entre Emte -constructora d’aquesta família- i Trade Management Consulting SA i Cientific Management SA, de Jaume Ferrer, a qui els Sumarroca atribueixen una amistat amb Josep Pujol, recull el jutge. A més, la defensa dels Sumarroca assenyala que les empreses de Ferrer foren contractades per ajudar Emte en l’absorció de societats del Grup Agbar.

De la Mata veu necessari determinar si aquests negocis eren operacions reals o bé operacions de blanqueig de capitals, per la qual cosa ha imputat Ferrer.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari