El Govern espanyol es desentén de l’escàndol de Coca-Cola

Mentre la multinacional incompleix sentències fermes favorables als treballadors
rajoy
rajoy

Ni per iniciativa pròpia, ni per requeriment d’un altre partit. El Govern espanyol del Partit Popular es desentén de l’incompliment judicial de Coca-Cola Iberian Partners, la multinacional que embotella la beguda a la península, i que ha dut un miler de treballadors a fer vaga, des de fa un any i mig.

En una resposta parlamentària, després que el diputat d’IU Alberto Garzón demanés a l’Executiu que s’impliqués en el conflicte, el PP entén que “es tracta d’un procediment judicial, en el qual el Govern no va ser part implicada, i la resolució del mateix ve determinada per la sentència”. “La resolució ha de circumscriure’s a l’àmbit judicial, perquè és una qüestió entre parts”, afegeix la resposta per escrit del Govern.

Els treballadors de Coca-Cola a la planta de Fuenlabrada, la més gran del país, fa més d’un any i mig que estan de vaga, en protesta per l’ERO presentat per la direcció, que va ser anul·lat judicialment per il·legal. La darrera sentència de l’Audiència Nacional, ratificada pel Suprem, obliga la multinacional a readmetre els empleats al mateix lloc de treball que tenien abans d’iniciar-se el conflicte. Una resolució que Coca-Cola no ha complert.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari