Trias atura una pròrroga contractual amb Telefónica

Després de l'alerta de Colau, ha canviat l'ordre del dia d'aquest dimecres, que la preveia, segons 'El Mundo'
Xavier Trias
Xavier Trias

En la seva primera roda de premsa després d’haver liderat la candidatura de Barcelona en Comú a la victòria en les eleccions municipals a la capital catalana, Ada Colau va marcar territori tot advertint sobre la signatura, per part de l’alcalde en funcions, Xavier Trias, de “contractes d’últim minut” que podrien comprometre la ciutat durant anys.

Segons publica El Mundo, Trias ha aturat aquest dimarts al matí, tot desconvocant el consell de Govern, la pròrroga d’un contracte amb Telefónica valorat en 3,2 milions d’euros, l’adjudicació de la qual estava previst aprovar aquest dimecres a les 9.30 hores.

Trias, que es va mostrar indignat amb aquelles paraules de Colau i va negar que els últims dies haguessin signat contractes que comprometessin els futurs pressupostos de la ciutat, ha assegurat públicament que efectuarà un traspàs de poders modèlic que sorprendrà positivament Colau. L’actual alcalde, a més, ha assegurat que “no firmarem res que ells no vulguin”, en al·lusió al futur equip de govern del consistori, que es preveu que encapçalarà Barcelona en Comú.

El mateix diari detalla que l’ordre del dia de la reunió d’aquest dimecres incloïa l’aprovació de la pròrroga fins al 31 de juliol del 2016 del vincle amb Telefónica. El contracte al qual pertany, publica El Mundo, totalitza un import de 4,5 milions d’euros i consta de cinc lots, dos dels quals estaven destinats a la citada operadora, un per 3,2 milions i un altre per 216.000 euros. De la resta n’eren beneficiaris Vodafone -900.796 i 51.508 euros- i BT -gairebé 180.000 euros-.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides