Trias es vanta de col·laborar amb la PAH

L'alcalde recorda a Colau i a ICV que està habilitant lloguer públic després "d'un llarg període en què no s'havia fet res"
Xavier Trias a l'esmorzar informatiu
Xavier Trias a l'esmorzar informatiu

L’exportaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i alcaldable per ‘Barcelona en Comú’, Ada Colau, i els seus socis d’ICV han estat els primers en rebre una estocada durant l’estrena, aquest dimecres, de la campanya electoral de Xavier Trias. Al convergent només li ha faltat enfundar-se la samarreta verda dels activistes.

“Hem col·laborat amb entitats com la PAH, tenim l’obsessió d’ampliar el parc d’habitatges socials, els habitatges de lloguer accessible. Aquest és un projecte a mig i llarg termini, el de crear habitatge públic de lloguer, després d’un llarg període en què no s’havia fet res, sorprenentment”, ha eztibat Trias.

“Nosaltres hem col·laborat amb Ada Colau, a qui ara li fem tant de fàstic. Ara ella diu que crec que no ha de dir, posa epítets a la gent que governem. Però hi hem mantingut una col·laboració important”, ha explicat, per afegir: “Ens devem a la gent que ho passa més malament, i l’única manera que se’n surti és que aquesta ciutat vagi endavant”.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari