Els codirectors de la BPA encarreguen un blindatge

La firma Kreab intentarà protegir la reputació dels germans Cierco
Títol de la imatge
Títol de la imatge

L’escàndol de la Banca Privada d’Andorra (BPA), acusada pel Tresor dels EUA d’ajudar a organitzacions criminals a blanquejar diners i intervinguda pel regulador bancari andorrà, ha afectat d’allò més la imatge pública dels seus codirectors, els germans Higini i Ramon Cierco, que han decidit prendre mesures per mitigar els efectes del terrabastall mediàtic.

Els Cierco, amb la seva reputació i el seu patrimoni en joc, han contractat la firma de comunicació estratègica nord-americana Kreab perquè els protegeixi en aquesta tempesta, informa Economia Digital. De la defensa personal d’ambdós s’encarrega el despatx d’advocats Uría y Menéndez.

Segons la mateixa informació, els Cierco ja han negociat amb responsables de Kreab a Espanya l’estratègia a seguir per apaivagar l’allau de negativitat mediàtica i efectius d’Uría y Menéndez a Nova York ja estarien treballant per fer que una eventual sanció dels EUA no superés la capacitat de resposta de la BPA. Si la superés, les autoritats nord-americanes podrien actuar contra el patrimoni dels accionistes, amb els germans Cierco al capdavant.

La delegació a Barcelona de Kreab, per cert, té com a directora Teresa Lloret, esposa de Màrius Carol, director de La Vanguardia.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari