L’incident de trànsit d’Aguirre, arxivat

Camí obert a l'alcaldia de Madrid, un cop el jutge considera no acreditades les lesions i la desobediència denunciades pels agents
aguirre esperanza
aguirre esperanza

Malgrat que Esperanza Aguirre ha comparegut davant la justícia aquest dimarts per haver vinculat Podemos amb ETA i el castrisme, els afers judicials no s’amuntegaran sobre l’expresidenta madrilenya, ara posicionada, novament, com a possible candidata del PP a l’alcaldia de Madrid. L’incident de la presidenta del PP madrileny amb agents de mobilitat del passat 3 d’abril del 2014 ha acabat arxivat.

Les diligències, ordenades per investigar si Aguirre va cometre desobediència a l’autoritat, no han confirmat la versió dels fets dels agents, a parer del jutge Carlos Valle, i s’ha ordenat l’arxiu. Després d’haver examinat gravacions, declaracions, acaraments i informes, com els del fiscal, que aprecia falta de desobediència greu, el jutge Valle no ha considerat que Aguirre hagués comès ni  tan sols una falta ni troba acreditades les lesions denunciades. D’aquesta manera, Aguirre iniciaria el seu intent per tornar a manar a l’Ajuntament madrileny amb l’expedient net.

Sense conciliació amb Podemos
Pel que fa al conflicte d’Aguirre amb Podemos, les parts no han assolit un acord en l’acte de conciliació convocat aquest matí, per la qual cosa el partit que lidera Pablo Iglesias, representat avui als jutjats per la secretària d’Anàlisi Polític i Social de la formació, Carolina Bescansa, tirarà endavant la querella. Aguirre, que es va considerar una víctima en l’incident amb els agents, diu que Podemos vol fer-la callar, atemorir-la i guanyar diners amb ella, i que només va reproduir verbalment informacions de diaris.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari