La Policia rescata informació delicada del núvol d’Oleguer Pujol

El sistema d'eliminació de dades no va funcionar
Oleguer Pujol
Oleguer Pujol

Agents de la Unitat de Delictes Cibernètics de la Comissaria Judicial de la Policia Judicial han salvat dades, informes, correus electrònics i converses emmagatzemades per Oleguer Pujol al núvol informàtic, informa Economia Digital.

El fill petit de Jordi Pujol, imputat per delictes de blanqueig de capitals i frau, disposava d’un sistema per esborrar informacions que no va funcionar o va funcionar massa tard, de tal manera que els investigadors podran analitzar tot allò que Oleguer Pujol havia pujat al núvol.

Les dades que s’estan analitzant i classificant, segons la mateixa informació, seran creuades amb dades obtingudes dels recents escorcolls en empreses i domicilis, en particular amb les obtingudes de la societat Drago Capital, amb seu a Madrid.

Nyap a Andorra
D’altra banda, Vozpópuli publica que alguna de les proves remeses a Andorra per demanar la seva cooperació amb la Justícia espanyola en el cas Pujol podrien ser un “fotomuntatge”. Ho sospitaria la instructora del Principat Maria Àngels Moreno i el nyap, que correspondria a la Policia espanyola, consistiria en una captura de pantalla amb dades bancàries dels Pujol massa explícites: no pot provenir d’una entitat andorrana perquè allà els dígits, per protegir la privacitat, no van acompanyats dels noms i cognoms des de fa anys.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari