Investiguen un ex Guàrdia Civil com a clau del blanqueig de Pujol Jr.

Hauria amagat una dinerada gràcies a una societat pantalla a Israel
Guàrdia civil tricorni
Guàrdia civil tricorni

La UDEF estira d’un fil del cas Pujol que uneix Andorra i Israel. En concret, se sospita que Jordi Pujol Ferrusola ‘s’amaga’ rere una opaca societat andorrana vinculada a una altra israeliana.

L’home clau d’aquesta ‘pantalla’, segons informacions facilitades per un empresari català a la Policia citades per ABC, seria un antic membre de Guàrdia Civil que havia treballat a la duana entre Espanya i Andorra. Conegut amb el nom de Pepe, es va dedicar posteriorment a fer negocis des de Marbella i hauria conegut la família de l’expresident de la Generalitat a Andorra.

La mateixa informació exposa que el fons fiduciari administrat per aquest suposat testaferro hauria acumulat un enorme capital de Pujol Jr. -la quantitat concreta no ha transcendit- almenys durant els darrers 20 anys.

La Justícia espanyola espera rebre informacions d’un grapat de països on els investigadors ubiquen els moviments irregulars de Pujol Ferrusola. En el cas d’Andorra, la informació facilitada podrà servir com a prova si es demostra que els diners provenen de la corrupció política, però no per perseguir delictes fiscals.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari