L’home dels ulls blaus s’instal·la a Barcelona

Mark Andrew Wingard, milionari anglès ben relacionat amb les elits sionistes, encarrega un xalet a Pedralbes i crea la societat Tibidabo Properties
weingard hotel iniala xalet
weingard hotel iniala xalet

Passejant pel barri de Pedralbes, concretament a la cruïlla de l’avinguda Pearson amb el carrer Joan d’Alòs, es poden observar les obres de construcció d’un espaterrant xalet de disseny futurista. El projecte porta el segell inconfusible de l’estudi d’arquitectura madrileny A-cero, el més in de l’Estat espanyol, autor, entre d’altres, de la fastuosa residència que s’ha construït el porter del Barça, Víctor Valdés, a Gavà Mar.

Qui habitarà aquesta casa, sens dubte una de les més cares que s’han construït mai a Barcelona? EL TRIANGLE ho ha esbrinat i té la resposta: Mark Andrew Weingard, un misteriós i, a la vegada, famós home de negocis que va néixer a Manchester (Regne Unit) fa 47 anys.

La vida de Mark Andrew Wingard és de novel·la. El seu pare, taxista, va morir quan només tenia 10 anys. Gràcies als seus bons contactes amb la comunitat jueva, va entrar a treballar amb 19 anys al Chemical Bank de Londres, on es va iniciar en el negoci del trading financer, especialitzant-se en l’arriscadíssim segment dels derivats. Als 32 anys ja presumia de ser multimilionari, gràcies a l’èxit de l’empresa d’intermediació bancària Reset que va fundar a Internet.

Viu de miracle
Segons explica, el matí de l’11 de setembre de 2001 tenia una reunió de treball a les Torres de Bessones de Manhattan i es va salvar de morir en l’atemptat dels avions-bomba perquè havia anat a dormir molt tard i no es va llevar a l’hora. L’any 2002, la seva xicota, Annika Linden, va morir en els atemptats amb bomba que l’organització Jemaah Islamiyah va perpetrar a l’illa de Bali, amb un balanç de 202 morts, i Mark Andrew Weingard se’n va escapar pels pèls. Dos anys més tard, el 2004, la seva residència privada a la platja de Phuket (Tailàndia) va quedar totalment arrasada pel tsunami que va provocar la mort de 250.000 persones. Per tercera vegada diu que va salvar la vida de miracle.

En memòria de la seva nòvia morta a Bali, va crear l’Annika Linden Foundation -que actualment s’anomena Inspirasia-, dedicada a canalitzar ajudes als infants víctimes d’atemptats a l’Índia, Tailàndia i Indonèsia. La seva última activitat empresarial coneguda és la construcció d’un exclusiu i luxós hotel de només 10 habitacions a la seva antiga residència de Phuket destruïda pel tsunami.

LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 305 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari