Per què no ensenya Vitòria el contracte amb una empresa de Gürtel?

Alfonso Alonso
Alfonso Alonso

Perquè no el troba. En 2005, l’Ajuntament de Vitòria, llavors presidit per l’actual portaveu parlamentari del PP, Alfonso Alonso, va signar un contracte amb una UTE dins de la qual formava part Surfi, una de les empreses vinculades a la trama Gürtel. Ara, després de la petició del PSOE de conèixer els documents, l’edil d’Hisenda Manu Uriarte ha reconegut que els responsables municipals no són capaços de trobar part de l’expedient.

L’arxiu desaparegut és el que recull la primera revisió de preus, mitjançant la qual es va fixar el muntant final del contracte. Malgrat la falta d’aquest document, el regidor del PP ha insistit que l’Ajuntament ha actuat amb transparència.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari