El jutge cita a declarar el conseller de Justícia

Germà Gordó haurà de comparèixer davant el jutge pel cas de les ITV, en el qual està imputat Oriol Pujol
Germà Gordó
Germà Gordó

El jutge Enric Anglada, que instrueix el cas de les ITV, ha citat a declarar al Conseller català de Justícia, Germà Gordó, el proper 17 d’octubre a la tarda. Gordò pot sol·licitar, pel seu càrrec, que sigui el magistrat qui es desplaci al seu despatx per prendre-li declaració.

La declaració de Gordó es produeix dins d’un cas en el qual està imputat Oriol Pujol, expresident del grup parlamentari de CiU i actual diputat, al que s’acusa de ser el responsable d’una trama d’adjudicacions irregulars d’estacions d’ITV. A les converses telefòniques intervingudes per la policia, se cita al fill de l’expresident de la Generalitat com la persona amb la qual s’havia de parlar per aconseguir una llicència. En els enregistraments també apareix el conseller de Justícia català esmentat.

Un dia abans que Gordó, també declararà l’exconseller d’Indústria i Treball de la Generalitat, Francesc Xavier Mena, que haurà d’explicar el paper del Govern en l’adjudicació de les llicències d’estacions d’ITV. Un jurat popular s’encarregarà de dictaminar la sentència del cas.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari