Sánchez Camacho vol que la “salvin” d’Artur Mas

Reprodueix vídeo

El Partit Popular de Catalunya ha organitzat un acte reivindicatiu dins de la Diada a la Plaça del Rei de Barcelona, on els Reis catòlics van rebre a Colón després del seu viatge a Amèrica, com ha volgut destacar Alicia Sánchez Camacho. Allà s’han congregat prop de dues-centes persones, comptant als més de cinquanta càrrecs del PP que han posat mentre la seva presidenta llegia un discurs.

L’acte, convocat a les 10:30, ha començat amb un quart d’hora de retard, però la pluja, persistent fins al moment, ha respectat els populars. Sánchez Camacho ha denunciat la persecució que assegura que sofreixen els catalans que no són independentistes i ha criticat durament durant tot el seu discurs al president de la Generalitat, Artur Mas, a qui ha acusat d’abandonar als votants del PP.

L’acte, molt senzill, ha consistit en la lectura del discurs de la presidenta del PPC a les escalinates del Museu d’Història de Barcelona, flanquejada per la majoria de càrrecs del partit. Després del discurs, en el qual ha alternat el català i el castellà, s’han deixat anar uns globus de color vermell i groc i s’ha donat per finalitzat l’acte.

 

El PP enalteix la figura de Casanova
Malgrat que el PP no ha participat en l’homenatge floral a Rafael Casanova perquè l’estàtua portava una senyera, durant l’acte celebrat a la Plaça del Rei s’han repartit fulles amb el manifest del partit per aquesta Diada per una cara i per l’altra el suposat discurs de Casanova titulat ‘Pregó de la crida als catalans’ de l’11 de setembre de 1714, que els unionistes utilitzen per deslegitimar la figura del polític català i presentar-ho com a espanyol.

L’acte ha comptat amb un important dispositiu de seguretat format per vuit furgonetes de les brigades mòbils (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra, que anaven identificant i registrant a les persones ‘sospitoses’ que tractaven d’entrar a la plaça per algun dels dos estrets carrers que donen a ella.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides