El PP suspèn la seva convenció per por de Bárcenas

Mariano Rajoy havia de convocar els alts càrrecs del PP per al proper mes d'octubre, però ha posposat la cita fins que finalitzi la instrucció del jutge Ruz
Bárcenas
Bárcenas

Els estatuts del PP estableixen que el partit ha de convocar una convenció anual, però aquest any ja s’ha posposat dues vegades la convocatòria pels escàndols que esquitxen el partit. Mariano Rajoy havia d’haver-la convocat per al mes de juliol passat i ara havia de tornar a fer-ho per a l’octubre, però, segons informa La Razón, s’ha posposat sense data a l’espera que avanci la instrucció del cas Bárcenas, per temor al fet que surti alguna dada nova que impliqui als responsables de la seu central de Gènova.

Rajoy havia de convocar la Convenció Nacional en el Comitè Executiu del partit del passat dilluns, però ha posposat la decisió, decissió que ha sorprès els membres del PP, que desconeixen l’abast de la informació que encara té en el seu poder Bárcenas i que podria perjudicar la imatge dels dirigents de Gènova.

Malgrat presumir d’una millora econòmica, el Govern segueix fixant la seva agenda en funció de la instrucció del cas Bárcenas.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari